Bakat  : ur Allt om Mat (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
174
Utgivningsdatum
2005-04-01
Upplaga
1
Förlag
Prisma
Medarbetare
Bennetoft, Catarina (red.)
Illustrationer
foto
Dimensioner
218 x 175 x 15 mm
Vikt
620 g
SAB
Qcae
ISBN
9789151844824

Bakat : ur Allt om Mat

Kartonnage,  Svenska, 2005-04-01

Slutsåld

I Bakat har vi samlat de bästa recepten på goda och läckra tårtor, kakor, vetebröd, matbröd med mera ur Sveriges bästa och populäraste mat-tidning, Allt om Mat. Bakat är boken som kommer att ge dig inspiration till många roliga stunder i köket och mycket njutning till kaffe eller te både morgon, middag och kväll!

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Övrig information

I "Bakat" har vi samlat de bästa recepten på goda och läckra tårtor, kakor, vetebröd, matbröd med mera ur Sveriges bästa och populäraste mattidning, Allt om Mat. Det är meningen att både nybörjaren och den lite mer bakvane skall kunna hitta något som lockar bland de varierade recepten. Och om du tar det lugnt och följer de enkla anvisningarna slipper du med all sannolikhet obehagliga överraskningar; alla recept är naturligtvis provbakade i i Allt om Mats provkök minst en gång, ofta fler! Men trots det händer det ibland att baket på något sätt inte blir som man tänkt sig. Kakan sjunker ihop, spricker eller misslyckas på annat sätt. För att vi skall förstå vad som kan ha gått fel inleds därför varje kapitel med en felsökningshjälp. Alla ansträngningar har gjorts för att vi ska få njuta hembakat på bästa sätt.