I nygjorda Bonniers kokbok delar Sveriges främsta kockar och matskribenter med sig av sin matkunskap. 672 sidor matglädje uppdelade i 18 kapitel med cirka 1750 recept och många inspirerande matbilder.
Här finns hjälpen både till att laga vardagsmat och till att ordna fest efter säsongens råvaror. En grundkokbok fylld med moderna rotfruktsrecept, klassiker som dillkött och kalops, proffsiga surdegsbröd, smarta brunchrecept, goda efterrätter och mycket mer. Naturligtvis innehåller boken också en mängd fakta om tillagningstider, förvaring och hantering av råvaror.
Birgit Hemberg och Fredrik Eriksson är huvudredaktörer och Kristina Valentin från Allt om Mat har provlagat alla recept.
Kundrecensioner
Det finns 1 recension av Bonniers kokbok. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den!
Sätt ditt betyg »
En bra Kokbok med lätt fakta om olika grejer. Allt från ägg, olika gryn, kryddor, örter, hur man filear olika fiskar och olika typer fisk. Mycket bra recept också. Både litte lättare och svårare. Recept på 20 min att göra.