Andra Långkok (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
145
Utgivningsdatum
2018-09-18
Förlag
Bonnier Fakta
Medarbetare
Ulmaja, Nina (form) / Wettainen, Stefan (foto)
Dimensioner
230 x 200 x 18 mm
Vikt
637 g
SAB
Qcaa
ISBN
9789174247473

Andra Långkok

(4 röster)
Inbunden,  Svenska, 2018-09-18
259
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    149
Visa alla 1 format & utgåvor
För tio år sedan kom kultboken Långkok ut för första gången - med grytor, stekar och annat som lagas i lugn och ro på spisen eller i ugnen. Nu kommer äntligen den efterlängtade uppföljaren, Andra långkok, där Jens Linder fortsätter sin långsamma utveckling av långsamma rätter. Även den här boken innehåller god husmanskost från Sverige och resten av världen och till många av rätterna har inspirationen kommit från hans egna resor.

Tänk så mycket mer imponerande det är att förvandla en från början seg oxstek, en höna eller grova rotfrukter till fantastiska måltider, än att använda dyra och exklusiva primörer och råvaror i sin matlagning. Ett långkok sprider inte bara ljuvliga dofter i hemmet medan det puttrar på spisen eller i ugnen, det sköter sig också helt själv. Kan det bli bekvämare än så?

Till långkoken behövs det ibland något gott tillbehör för att måltiden ska bli komplett och sådana hittar du förstås också i boken. Några exempel på tillbehör är klassikern hasselbackspotatis, frasiga pommes frites och bästa grönsalladen.

Recepten varvas med tillagningstider, vilka grytor som fungerar bäst och tips på till exempel hur man smakar av en gryta så att den blir precis så god som man vill ha den.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Andra Långkok
  2. +
  3. Allt gott : 150 utvalda rätter från ett halvt sekel i köket

De som köpt den här boken har ofta också köpt Allt gott : 150 utvalda rätter från ett halvt s... av Jens Linder (inbunden).

Köp båda 2 för 548 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jens Linder